Bestuur RKSVschijndel

Hoofdbestuur Schijndel/DE WIT per 27 maart 2020

Voorzitter: Sjef van Tartwijk
Contact met de voorzitter kan via voorzitter@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van de voorzitter klik hier.

Secretaris: Benjamin Čamdžić
Contact met de secretaris kan via bestuur@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van de secretaris klik hier.

Penningmeester: Olav Boerhof
Contact met de penningmeester kan via administratie@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van de penningmeester klik hier.

Vrijwilligers zaken: Natasja Groenendaal
Contact met vrijwilligers zaken kan via vrijwilligerszaken@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van vrijwilligers zaken klik hier.

Algemene zaken/ secretariaat: Benjamin Čamdžić
Contact met algemene zaken kan via info@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving zie "secretaris".

Voetbalzaken: Roland van den Brand
Contact met voetbalzaken kan via voetbalzaken@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van voetbalzaken klik hier.

Accommodatie zaken: Anne-Marie Velthuis
Contact met accomodatie zaken kan via accommodatiezaken@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van accommodatie zaken klik hier.

Commerciële zaken: Egbert de Bruijn
Contact met commerciële zaken kan via sponsor@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van commerciële zaken klik hier.

Wedstrijdzaken: Frank Kreemer
Contact met wedstrijdzaken kan via wedstrijdzaken@rksvschijndel.nl. Voor de taakomschrijving van wedstrijdzaken klik hier.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!